Bővebben a Dentiumról

INNOVÁCIÓ ÉS TUDÁS A FOGORVOSOKNAK A FOGORVOSOKTÓL!

Dentium Co. Ltd. kizárólagos magyarországi partnereként már több, mint 10 éve, magas minőségű fogászati implantátumok és implantológiában használt egyéb termékek forgalmazásával foglalkozunk.

tíz éve jelen
Világszerte jelen vagyunk

VILÁGSZERTE JELEN VAGYUNK 

A Dentium termékeit a világ közel 80 országában használják a fogorvosok mindennapi munkájuk során! Nem véletlenül, hiszen a megbízható háttér, a folyamatos innováció, a kutatás és a fejlesztés megfelelő alapot ad a kiemelkedően magas ár-érték arányú termékek forgalmazásához.

ÁTFOGÓ OKTATÁSI ÉS KÉPZÉSI PROGRAM 

A Dentium nagy hangsúlyt fektet arra, hogy partnerei mindig naprakész tudással rendelkezzenek az implantológia területén. Ennek érdekében évente kétszer világméretű kongresszust szervezünk, ahol a szakma legnevesebb képviselői osztják meg tudásukat. Ezen felül magyar ügyfeleink számára rendszeresen gyakorlati oktatással egybekötött konferenciákat tartunk. Ami még fontos, hogy az ezeken való részvétek akkreditált, így pontértékkel bírnak!

Miért a Dentium?

FOLYAMATOS KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS

Több, mint 250 fős kutató és fejlesztő csapat nap, mint nap azon dolgozik az Amerikai Loma Linda és a világ számos Európai Egyetemével karöltve, hogy termékkínálatunkkal, többféle implantációs rendszerrel, minél szélesebben tudjuk kiszolgálni partnereink és pácienseik igényeit.

FÓKUSZBAN A HATÉKONYSÁG

Vezető orvosokkal, kutatóintézetekkel és egyetemekkel együttműködve, a Dentium központ kidolgozott és megtervezett egy sor korszerű implantációs rendszert, melyek fókuszában a hatékonyság áll. A rendszereink, beleértve az implantátumokat, a sebészeti eszközöket, a protetikai kiegészítőket és a szintetikus csontpótló anyagainkat, segítik a fogorvosok gyors, pontos, és esztétikus munkáját világszerte.

Minőségbiztosítás

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

Termékeinkkel elértük az ISO13485 és CE minősítést. Gyártási szabványaink megfelelnek a világ számos országában előírtaknak (GMP), beleértve az Egyesült Államokét is.

BIO ANYAGOK A CSONTPÓTLÁSBAN

Annak ellenére, hogy egyre népszerűbbek az implantációs rendszereink, beléptünk a csontpótlók világába is. A bio-anyagok termékvonalába tartoznak a csontpótlók, membránok, növekedési faktorok, és szövetsebészeti termékeink, melyek mögött kiterjedt kutatási és fejlesztési háttér áll. A bio-anyag termékvonala nemes bizonyíték, hogy folyamatosan keressük a lehetőséget, amivel növeljük a termékkínálatunkat és a szolgáltatásaink minőségét, ezzel segítve orvosainkat, hogy a lehető legszebb és legegészségesebb mosolyt tudják adni betegeiknek!

Bioanyagok