Bővebben a Dentiumról

INNOVÁCIÓ ÉS TUDÁS A FOGORVOSOKNAK A FOGORVOSOKTÓL!

Dentium Co. Ltd. kizárólagos magyarországi partnereként már több, mint 17 éve, magas minőségű fogászati implantátumok és implantológiában használt egyéb termékek forgalmazásával foglalkozunk.

Világszerte jelen vagyunk

VILÁGSZERTE JELEN VAGYUNK 

A Dentium termékeit a világ közel 80 országában használják a fogorvosok mindennapi munkájuk során! Nem véletlenül, hiszen a megbízható háttér, a folyamatos innováció, a kutatás és a fejlesztés megfelelő alapot ad a kiemelkedően magas ár-érték arányú termékek forgalmazásához.

ÁTFOGÓ OKTATÁSI ÉS KÉPZÉSI PROGRAM 

A Dentium nagy hangsúlyt fektet arra, hogy partnerei mindig naprakész tudással rendelkezzenek az implantológia területén. Ennek érdekében évente kétszer világméretű kongresszust szervezünk, ahol a szakma legnevesebb képviselői osztják meg tudásukat. Ezen felül magyar ügyfeleink számára rendszeresen gyakorlati oktatással egybekötött konferenciákat tartunk. Ami még fontos, hogy az ezeken való részvétek akkreditált, így pontértékkel bírnak!

Miért a Dentium?

FOLYAMATOS KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS

Több, mint 250 fős kutató és fejlesztő csapat nap, mint nap azon dolgozik az Amerikai Loma Linda és a világ számos Európai Egyetemével karöltve, hogy termékkínálatunkkal, többféle implantációs rendszerrel, minél szélesebben tudjuk kiszolgálni partnereink és pácienseik igényeit.

FÓKUSZBAN A HATÉKONYSÁG

Vezető orvosokkal, kutatóintézetekkel és egyetemekkel együttműködve, a Dentium központ kidolgozott és megtervezett egy sor korszerű implantációs rendszert, melyek fókuszában a hatékonyság áll. A rendszereink, beleértve az implantátumokat, a sebészeti eszközöket, a protetikai kiegészítőket és a szintetikus csontpótló anyagainkat, segítik a fogorvosok gyors, pontos, és esztétikus munkáját világszerte.

Minőségbiztosítás

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

Termékeinkkel elértük az ISO13485 és CE minősítést. Gyártási szabványaink megfelelnek a világ számos országában előírtaknak (GMP), beleértve az Egyesült Államokét is.

BIO ANYAGOK A CSONTPÓTLÁSBAN

Annak ellenére, hogy egyre népszerűbbek az implantációs rendszereink, beléptünk a csontpótlók világába is. A bio-anyagok termékvonalába tartoznak a csontpótlók, membránok, növekedési faktorok, és szövetsebészeti termékeink, melyek mögött kiterjedt kutatási és fejlesztési háttér áll. A bio-anyag termékvonala nemes bizonyíték, hogy folyamatosan keressük a lehetőséget, amivel növeljük a termékkínálatunkat és a szolgáltatásaink minőségét, ezzel segítve orvosainkat, hogy a lehető legszebb és legegészségesebb mosolyt tudják adni betegeiknek!

Bioanyagok