DENTIUM

MEDIT i700

INTRAORÁLIS SZKENNER

A Medit i700 kényelmes szkennelési élményt nyújt a fogorvos és a páciens számára egyaránt. A nagy teljesítményű hardverrel és intelligens szoftverrel egyaránt rendelkező, teljes funkcionalitású Medit i700 a kulcs ahhoz, hogy klinikája teljes potenciálját kibontakoztassa.

MEDIT i700

Melyek a digitális lenyomatvétel előnyei?

 • Színesben látható az eredmény: pácienseink szívesen nyomon követik a szkennelés folyamatát. A modern eljárásnak köszönhetően színesben képet kaphatnak a kezelt területről.

A digitális lenyomatvételt követően a virtuális modell a fogorvos által 100%-osan, minden oldalról kiértékelhető. Ez a hagyományos módszerrel lehetetlen.
Vagyis azonnal kiderülnek azok a hibák, melyek hagyományos lenyomatvételkor később derülnének ki, és emiatt újabb lenyomatvételre lenne szükség egy későbbi időpontban. Digitális módszerrel azonban ezeket a hibákat azonnal, időveszteség nélkül korrigálni tudjuk, vagyis egy újabb lenyomatvétel idejét megspóroljuk páciensünknek.

Esetenként előfordulhat, hogy a hagyományos lenyomatanyagra allergiás a páciens (pl. szilikonra), ilyen esetekben az intraorális szkennelés tökéletes alternatíva.

Mesterséges intelligencia az egyszerűbb lenyomatvételért:

 • az intraoral scanner a szükségtelen ínyrészeket nem rögzíti a felvételen
 • bizonyítottan precizebb felvételt készít, mint a hagyományos lenyomatkanalak
 • dinamikus harapásbeállítás:
  a scannerrel több harapás pozíciót is rögzíteni lehet, amellyel a fogpótlást még precízebben lehet beállítani

A szakirodalmi adatok is alátámasztják, hogy a páciensek többsége előnyben részesíti a digitális lenyomatvételt a hagyományossal szemben.

A hagyományos lenyomatvétel során sokan kiszolgáltatottnak érzik magukat vagy nehezített légzésről számolnak be és a lenyomatvétel megismétlésétől is jobban tartanak, mint a digitális technika újbóli alkalmazásától.

A digitális lenyomatvétel lényege, hogy hagyományos lenyomatanyag helyett intraorális szkennerrel készül a digitális lenyomat.
A fogazat digitalizált, élethű másolata (virtuális modell) azonnal, a páciens szeme láttára megjelenik a monitoron, ráadásul 3D-ben, színesben.

Rögzített, azaz fix fogpótlásokat készíthetünk digitális lenyomatvétel segítségével:

 • inlayekonlayok
 • fém vázas, vagy fémmentes esztétikus koronák, hidak
 • implantátumra készülő fogpótlások
 • Pontos – a digitális lenyomatok mikrométeres pontosságúak. A CAD/CAM (számítógépes tervezés/számítógépes gyártás) technológiának köszönhetően az emberi tévedés lehetősége minimalizálható.
 • Korszerű – XXI. századi technológia
 • Fokozott garatreflex esetén is alkalmazható:
  sok pácienst a lenyomatvétel során jelentkező hányingerhez közeli érzése elrettent a fogpótlások készítésétől vagy cseréjétől.
  A digitális lenyomatvétel során nem kell számolni kellemetlen érzéssel, mivel nem kerül lenyomatanyag a szájba. A szkenner kisméretű fejét a szájban lassan mozgatva, kellemetlen érzések nélkül, mintegy fényképfelvétel készül a digitális lenyomat.
 • Fulladás érzés elkerülhető
 • Nincs anyag a szájban – hagyományos módszerrel a folyékony lenyomatanyag bekerül a szájba. Digitális megoldásnál már nincs ilyen.
 • Rögtön a szék mellett, monitoron megtekinthető a lenyomat.
MEDIT i700

Medit Plug & Scan

A piacon kapható legtöbb szkennerrel ellentétben a Medit i700 közvetlenül csatlakoztatható a számítógéphez egy tápellátó kábel segítségével, hálózati hub és extra kábelek nélkül. A Medit i700 ezen új funkciója javítja a mobilitást és a karbantartást.

Minimális rendszerkövetelmény: USB Type-C / USB Power Delivery 5V, 3A tápellátás támogatása

MEDIT i700

Medit Plug & Scan

A piacon kapható legtöbb szkennerrel ellentétben a Medit i700 közvetlenül csatlakoztatható a számítógéphez egy tápellátó kábel segítségével, hálózati hub és extra kábelek nélkül. A Medit i700 ezen új funkciója javítja a mobilitást és a karbantartást.

Minimális rendszerkövetelmény: USB Type-C / USB Power Delivery 5V, 3A tápellátás támogatása

MEDIT i700

Funkciók többek közt

Felhőalapú szolgáltatás

Tárolja az összes adatot a felhőben. Dolgozzon eredeti szkennelésein, archiválja digitális lenyomatait és rendeléseit, kezelje eseteit bárhol.

Medit Ortho szimuláció

Segít a páciensnek vizualizálni a fogszabályozó kezelés lehetséges eredményeit.

Intelligens keresési szűrés

Távolítsa el a felesleges lágyrészadatokat, ami az egyik legnagyobb kihívást jelenti a szkennelések elvégzése során.

Web Viewer & Case Talk

Tapasztalja meg a gördülékenyebb kommunikációt, partnerekkel. Tekintse meg a szkennelési adatokat bármilyen eszközön, és ossza meg a jegyzeteket. Minden adatot biztonságosan tárolunk.

Medit Smile Design

Mutassa meg a páciensnek a jövőbeli mosolyát, vagy segítsen neki elképzelni a fogszabályozó kezelést.

Intelligens színszűrés

Automatikusan kiszűri a színeket a szkennelés során, csökkentve a leleteket és megkönnyítve a visszahúzást.

MEDIT i700

Specifikációk

MEDIT i700

Ajánlott követelmények