DENTIUM

“Rainbow™ CT”

Funkciók: CBCT + Panoráma röntgen + Teleröntgen
FOV (cm) – Látószög: 5×5, 16×10, 16×18 (képfűzés)
Fókuszpont (mm): 0.5
Senzor típus: CMOS
Képkészítés idő: Kevesebb mint 60 mp
Páciens pozíció: Álló/forgószék
Voxel méret (μm): Min 120 ~ 300

raimbow-ct
Dentium

“Rainbow™ CT”

  • Az úgynevezett képfűzéses technika lehetővé teszi a kívánt diagnosztikai terület beállítását a teljes maxillofacialis területen. Lehetőség van a Sinus területének, valamint az alsó maxilláris és az állcsont könnyű és pontos felvételére. Ezt biztosítja a legnagyobb FOV 16X10 és 16X18 cm (képfűzéses) képeket.

  • panorámaképet az optimális ívpályát és a képrekonstrukciós algoritmust alkalmazva tiszta, és zaj nélküli képet kapunk a teljes területen, és az elülső régiókról, mely lehetővé teszi a pontos diagnózist.

  • A Dentium által diagnosztizálásra kifejlesztett rainbow ™ 3D Viewer programot több orvossal együttműködve készítették, hogy a komplex és bonyolult funkciókat könnyebbé tegyék  azoknak az orvosoknak, akik újak a CT használatában.

fogászati CT az egyik legfontosabb diagnosztikai eszköz a páciens ellenőrzése és kezelése során.

Ezért fontos egy olyan CT eszköz a rendelőbe, amellyel széles FOV méret és torzításmentes képek segítségével pontosan diagnosztizálni tudják a pácienst.

Ezen igények kielégítése érdekében a Dentium bevezette a rainbow ™ CT-t, egy röntgendiagnosztikai rendszert, amely megkönnyíti a klinikán történő gyors képalkotást, és egyszerű diagnosztizálást.

A rainbow ™ CT egy 3 az 1-ben rendszerből áll, amely CBCT, Panoráma és Teleröntgen képeket biztosít a fogászati képalkotáshoz. FOV 16X10 cm-es képek készíthetők egyszerre, így tiszta képet kaphatunk a felső és az alsó állcsontról, valamint a posterior és a TMJ régiókról.