DENTIUM

MEDIT i600

INTRAORÁLIS SZKENNER

A MEDIT i600 a szkennelés élményét a fogorvos és a páciens számára egyaránt kényelmessé teszi. A nagy teljesítményű hardverrel és intelligens szoftverrel egyaránt rendelkező, teljes funkcionalitású MEDIT i600 a kulcs ahhoz, hogy teljes mértékben kiaknázza rendelője lehetőségeit.

MEDIT i600

Melyek a digitális lenyomatvétel előnyei?

 • Színesben látható az eredmény: pácienseink szívesen nyomon követik a szkennelés folyamatát. A modern eljárásnak köszönhetően színesben képet kaphatnak a kezelt területről.

A digitális lenyomatvételt követően a virtuális modell a fogorvos által 100%-osan, minden oldalról kiértékelhető. Ez a hagyományos módszerrel lehetetlen.
Vagyis azonnal kiderülnek azok a hibák, melyek hagyományos lenyomatvételkor később derülnének ki, és emiatt újabb lenyomatvételre lenne szükség egy későbbi időpontban. Digitális módszerrel azonban ezeket a hibákat azonnal, időveszteség nélkül korrigálni tudjuk, vagyis egy újabb lenyomatvétel idejét megspóroljuk páciensünknek.

Esetenként előfordulhat, hogy a hagyományos lenyomatanyagra allergiás a páciens (pl. szilikonra), ilyen esetekben az intraorális szkennelés tökéletes alternatíva.

Mesterséges intelligencia az egyszerűbb lenyomatvételért:

 • az intraoral scanner a szükségtelen ínyrészeket nem rögzíti a felvételen
 • bizonyítottan precizebb felvételt készít, mint a hagyományos lenyomatkanalak
 • dinamikus harapásbeállítás:
  a scannerrel több harapás pozíciót is rögzíteni lehet, amellyel a fogpótlást még precízebben lehet beállítani

A szakirodalmi adatok is alátámasztják, hogy a páciensek többsége előnyben részesíti a digitális lenyomatvételt a hagyományossal szemben.

A hagyományos lenyomatvétel során sokan kiszolgáltatottnak érzik magukat vagy nehezített légzésről számolnak be és a lenyomatvétel megismétlésétől is jobban tartanak, mint a digitális technika újbóli alkalmazásától.

A digitális lenyomatvétel lényege, hogy hagyományos lenyomatanyag helyett intraorális szkennerrel készül a digitális lenyomat.
A fogazat digitalizált, élethű másolata (virtuális modell) azonnal, a páciens szeme láttára megjelenik a monitoron, ráadásul 3D-ben, színesben.

Rögzített, azaz fix fogpótlásokat készíthetünk digitális lenyomatvétel segítségével:

 • inlayekonlayok
 • fém vázas, vagy fémmentes esztétikus koronák, hidak
 • implantátumra készülő fogpótlások
 • Pontos – a digitális lenyomatok mikrométeres pontosságúak. A CAD/CAM (számítógépes tervezés/számítógépes gyártás) technológiának köszönhetően az emberi tévedés lehetősége minimalizálható.
 • Korszerű – XXI. századi technológia
 • Fokozott garatreflex esetén is alkalmazható:
  sok pácienst a lenyomatvétel során jelentkező hányingerhez közeli érzése elrettent a fogpótlások készítésétől vagy cseréjétől.
  A digitális lenyomatvétel során nem kell számolni kellemetlen érzéssel, mivel nem kerül lenyomatanyag a szájba. A szkenner kisméretű fejét a szájban lassan mozgatva, kellemetlen érzések nélkül, mintegy fényképfelvétel készül a digitális lenyomat.
 • Fulladás érzés elkerülhető
 • Nincs anyag a szájban – hagyományos módszerrel a folyékony lenyomatanyag bekerül a szájba. Digitális megoldásnál már nincs ilyen.
 • Rögtön a szék mellett, monitoron megtekinthető a lenyomat.
MEDIT i600

A legegyszerűbb
A legkönnyebb

Vegye át a teljes irányítást a beolvasás felett a következő gombok kattintásával egyetlen gombnyomással. Nincs szükség számos kábelre és csomópontra.
Egyszerűen Plug & Scan egyetlen kábellel a közvetlen PC-vel való közvetlen összeköttetéshez.

MEDIT i600

Könnyen megy minden

A Medit i600 egyetlen kábellel közvetlenül a számítógéphez csatlakoztatható, így megszűnnek a korlátozások. A vezetékes eszközök székek és klinikák szélesebb körű kezelését a szkennerek használatával.

MEDIT i600

Miért a Medit i600?

A pontos adatokkal történő kezelés segít az eljárás elégedettségének javításában. Konzultáció a 3D képek és a Medit különböző alkalmazásai segítségével is növeli az általános fogorvosi élmény elégedettségét.

Soha többé nem kell aggódnia az összetett programok és rendszerek használatának többletköltségei miatt. A Medit Apps sokszínűsége könnyebbé, egyszerűbbé és könnyebbé teszi a kezelést.

Akár kezdő a digitális fogászatban, akár kezdő vagy egy további szkenner beszerzését tervezi, az i600 tökéletes partnere lesz.

MEDIT i600

Intelligens beolvasási útmutató

A megerősített felhasználói útmutató segítséget nyújt
a vizsgálat során észlelt rendellenességekhez.

MEDIT i600

Intelligens keresési szűrés

Továbbfejlesztett AI szűrési teljesítmény. Könnyű a szkennelési folyamatot a lágyszövetek kiszűrésével, mint például az ajkak, az arc és a nyelv.

MEDIT i600

Intelligens színszűrés

Automatikusan kiszűri a regisztrált színeket, például az orvosi kesztyűk színe, a beolvasás során.

MEDIT i600

Intelligens öltés

Szkenneljen a saját szkennelési stratégiájával.
A töredezett beolvasási adatok összehangolódnak a automatikusan felismert közös területekhez.

MEDIT i700

Specifikációk

MEDIT i700

Ajánlott követelmények