DENTIUM

Medit i700 Wireless

INTRAORÁLIS SZKENNER

A MEDIT i700 Wireless kényelmes szkennelési élményt nyújt mind a fogorvos, mind a páciens számára. A nagy teljesítményű hardverrel és intelligens szoftverrel egyaránt rendelkező, teljes funkcionalitású MEDIT i700 Wireless a kulcs ahhoz, hogy klinikája teljes potenciálját kibontakoztassa.

MEDIT i700 Wireless

Melyek a digitális lenyomatvétel előnyei?

 • Színesben látható az eredmény: pácienseink szívesen nyomon követik a szkennelés folyamatát. A modern eljárásnak köszönhetően színesben képet kaphatnak a kezelt területről.

A digitális lenyomatvételt követően a virtuális modell a fogorvos által 100%-osan, minden oldalról kiértékelhető. Ez a hagyományos módszerrel lehetetlen.
Vagyis azonnal kiderülnek azok a hibák, melyek hagyományos lenyomatvételkor később derülnének ki, és emiatt újabb lenyomatvételre lenne szükség egy későbbi időpontban. Digitális módszerrel azonban ezeket a hibákat azonnal, időveszteség nélkül korrigálni tudjuk, vagyis egy újabb lenyomatvétel idejét megspóroljuk páciensünknek.

Esetenként előfordulhat, hogy a hagyományos lenyomatanyagra allergiás a páciens (pl. szilikonra), ilyen esetekben az intraorális szkennelés tökéletes alternatíva.

Mesterséges intelligencia az egyszerűbb lenyomatvételért:

 • az intraoral scanner a szükségtelen ínyrészeket nem rögzíti a felvételen
 • bizonyítottan precizebb felvételt készít, mint a hagyományos lenyomatkanalak
 • dinamikus harapásbeállítás:
  a scannerrel több harapás pozíciót is rögzíteni lehet, amellyel a fogpótlást még precízebben lehet beállítani

A szakirodalmi adatok is alátámasztják, hogy a páciensek többsége előnyben részesíti a digitális lenyomatvételt a hagyományossal szemben.

A hagyományos lenyomatvétel során sokan kiszolgáltatottnak érzik magukat vagy nehezített légzésről számolnak be és a lenyomatvétel megismétlésétől is jobban tartanak, mint a digitális technika újbóli alkalmazásától.

A digitális lenyomatvétel lényege, hogy hagyományos lenyomatanyag helyett intraorális szkennerrel készül a digitális lenyomat.
A fogazat digitalizált, élethű másolata (virtuális modell) azonnal, a páciens szeme láttára megjelenik a monitoron, ráadásul 3D-ben, színesben.

Rögzített, azaz fix fogpótlásokat készíthetünk digitális lenyomatvétel segítségével:

 • inlayekonlayok
 • fém vázas, vagy fémmentes esztétikus koronák, hidak
 • implantátumra készülő fogpótlások
 • Pontos – a digitális lenyomatok mikrométeres pontosságúak. A CAD/CAM (számítógépes tervezés/számítógépes gyártás) technológiának köszönhetően az emberi tévedés lehetősége minimalizálható.
 • Korszerű – XXI. századi technológia
 • Fokozott garatreflex esetén is alkalmazható:
  sok pácienst a lenyomatvétel során jelentkező hányingerhez közeli érzése elrettent a fogpótlások készítésétől vagy cseréjétől.
  A digitális lenyomatvétel során nem kell számolni kellemetlen érzéssel, mivel nem kerül lenyomatanyag a szájba. A szkenner kisméretű fejét a szájban lassan mozgatva, kellemetlen érzések nélkül, mintegy fényképfelvétel készül a digitális lenyomat.
 • Fulladás érzés elkerülhető
 • Nincs anyag a szájban – hagyományos módszerrel a folyékony lenyomatanyag bekerül a szájba. Digitális megoldásnál már nincs ilyen.
 • Rögtön a szék mellett, monitoron megtekinthető a lenyomat.
MEDIT i700 wireless

Nincs vezeték,
nincs gond

A drótoktól mentes, kényelmes szkennelés bármilyen szögben. A proximalis területeket könnyedén, mozgáskorlátozás nélkül szkennelheti.

MEDIT i700 wireless

Varázslatos szkennelés, könnyebb mint valaha

Tapasztalja meg a lenyűgöző digitális fogászat élményét a Medit Scan for Clinics segítségével.
A legmodernebb szoftvertechnológiánk kényelmesebbé teszi a szkennelést az Ön számára.

Gyors, pontos. Csatlakoztatva.

Akár 70 FPS* szkennelési sebesség. Megtapasztalhatja a Medit legkelendőbb modelljének elképesztően egyenletes és gyors szkennelési teljesítményét. Élvezze az i700 gyors sebességét vezeték nélkül, hibátlanul.

Túltöltött, mégis könnyű

Kiemelkedő súlyegyensúly még csatlakoztatott akkumulátorral is a további kényelem érdekében.

Túltöltött, mégis könnyű

A nagy teljesítményű hardver találkozik a sokoldalú szoftverrel
A kényelemre optimalizálva. Nemcsak hardveres szempontból, hanem szoftveresen is. i700 vezeték nélküli, a legújabb MEDIT technológiával megtöltve.

MEDIT i700 wireless

Specifikációk

MEDIT i700 wireless

Ajánlott követelmények