Dentium implantátum rendszer
Szuperline II
Superline termékek
Dentium
Academy
Dentium Academy
Previous slide
Next slide

Dentium
For Dentists by Dentists

A név, amiben megbízhat

Miért

a Dentium?

A Dentium küldetése a páciensek életminőségének javítása az innovatív technológiák segítségével. A legmodernebb kutatások révén úttörő megoldásokat keresünk, amelyek világszerte fogorvos szakemberek számára készülnek.

A Dentium Co.,

a dél-koreai fogászati implantátumgyártó cég 2000-es megalakulása óta forradalmi lépést tett annak érdekében, hogy hírnevét a mai szintre építse.

Alapítója Park Soo-Keun professzor volt, aki a céget azért hozta létre, hogy megfizethető áron biztosítson magas minőségű fogászati implantátumokat.  

Az alapító professzor és csapata nagy hangsúlyt fektetett a kutatásra és fejlesztésre, melynek eredményeképpen a Dentium kínálatában számos innovatív fogászati implantátum rendszer található, melyeket világszerte használnak.

A Dentium világcég

európai központja 2023-ban Budapestre költözött.

Magyarországon már 16 éve 

A Dentium Co. Ltd. kizárólagos magyarországi partnereként már több, mint 16 éve forgalmazzuk a Dentium magas minőségű fogászati implantátumait és implantológiában használt egyéb termékeket. 

Emellett folyamatosan bővítjük termékeinket és szolgáltatásainkat annak érdekében, hogy ….. (ide kell egy frappáns mondat) 

Dentium Akadémia

A Dentium nagy hangsúlyt fektet arra, hogy partnerei mindig naprakész tudással rendelkezzenek az implantológia területén. A Dentium évente több alkalommal szervez eseményeket világszerte, ahol a szakma legnevesebb képviselői osztják meg tudásukat. A Dentium Hungary a hazai egyetemekkel szoros együttműködésben megalakította a Dentium Akadémiát, amely révén kreditpontos kurzusokkal, egyéni képzésekkel folyamatosan képzi orvosait.

Hazai egyetemek elismerése által bizonyított szakmai felkészültségünk, hiszen folyamatosan akkreditált kurzusokat szervezünk

dentium-academy

Kérdése van?

Ha nem találja, amit keres, vagy további információra van szüksége, kérjük forduljon hozzánk!