Super Line
NR line
Simple
Slim line
Medit
Dask
Osteon

Üdvözöljük a Dentium Magyarország honlapján!

A név amelyben megbízhat

Dentium
For Dentists by Dentists

Magyarországon!
0 éve

A Dentium Co. Ltd. kizárólagos magyarországi partnereként már több, mint 24 éve, magas minőségű fogászati implantátumok és implantológiában használt egyéb termékek forgalmazásával foglalkozunk.

Miért

a Dentium?

A Dentium küldetése a páciensek életminőségének javítása az innovatív technológiák segítségével. A legmodernebb kutatások révén úttörő megoldásokat keresünk, amelyek világszerte fogorvos szakemberek számára készülnek.

VILÁGSZERTE JELEN VAGYUNK

A Dentium termékeit a világ közel 80 országában használják a fogorvosok mindennapi munkájuk során! Nem véletlenül, hiszen a megbízható háttér, a folyamatos innováció, a kutatás és a fejlesztés megfelelő alapot ad a kiemelkedően magas ár-érték arányú termékek forgalmazásához.

ÁTFOGÓ OKTATÁSI ÉS KÉPZÉSI PROGRAM

A Dentium nagy hangsúlyt fektet arra, hogy partnerei mindig naprakész tudással rendelkezzenek az implantológia területén. Évente kétszer világméretű kongresszust szerveznek, ahol a szakma legnevesebb képviselői osztják meg tudásukat. Emellett rendszeresen gyakorlati oktatással egybekötött konferenciákat tartanak a magyar ügyfeleik számára, melyek akkreditáltak és pontértékkel bírnak.

FÓKUSZBAN A HATÉKONYSÁG

Vezető orvosokkal, kutatóintézetekkel és egyetemekkel együttműködve, a Dentium központ kidolgozott és megtervezett egy sor korszerű implantációs rendszert, melyek fókuszában a hatékonyság áll. A rendszereink, beleértve az implantátumokat, a sebészeti eszközöket, a protetikai kiegészítőket és a szintetikus csontpótló anyagainkat, segítik a fogorvosok gyors, pontos, és esztétikus munkáját világszerte.

FOLYAMATOS KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS

Több, mint 250 fős kutató és fejlesztő csapat nap, mint nap azon dolgozik az Amerikai Loma Linda és a világ számos Európai Egyetemével karöltve, hogy termékkínálatunkkal, többféle implantációs rendszerrel, minél szélesebben tudjuk kiszolgálni partnereink és pácienseik igényeit.

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

Termékeinkkel elértük az ISO13485 és CE minősítést. Gyártási szabványaink megfelelnek a világ számos országában előírtaknak (GMP), beleértve az Egyesült Államokét is.

BIO ANYAGOK A CSONTPÓTLÁSBAN

Annak ellenére, hogy egyre népszerűbbek az implantációs rendszereink, beléptünk a csontpótlók világába is. A bio-anyagok termékvonalába tartoznak a csontpótlók, membránok, növekedési faktorok, és szövetsebészeti termékeink, melyek mögött kiterjedt kutatási és fejlesztési háttér áll. A bio-anyag termékvonala nemes bizonyíték, hogy folyamatosan keressük a lehetőséget, amivel növeljük a termékkínálatunkat és a szolgáltatásaink minőségét, ezzel segítve orvosainkat, hogy a lehető legszebb és legegészségesebb mosolyt tudják adni betegeiknek!

A Dentium Co.,

a dél-koreai fogászati implantátumgyártó cég 2000-es megalakulása óta forradalmi lépést tett annak érdekében, hogy hírnevét a mai szintre építse.

Alapítója Park Soo-Keun professzor volt, aki a céget azért hozta létre, hogy megfizethető áron biztosítson magas minőségű fogászati implantátumokat.  

Az alapító professzor és csapata nagy hangsúlyt fektetett a kutatásra és fejlesztésre, melynek eredményeképpen a Dentium kínálatában számos innovatív fogászati implantátum rendszer található, melyeket világszerte használnak.

A Dentium Co.,

a dentium európai központja 2023-ban Budapestre költözött.

A Dentium világcég

Magyarországon már 24 éve 

A Dentium Co. Ltd. kizárólagos magyarországi partnereként már több, mint 24 éve forgalmazzuk a Dentium magas minőségű fogászati implantátumait és implantológiában használt egyéb termékeket. 

Emellett folyamatosan bővítjük termékeinket és szolgáltatásainkat.

a dentium európai központja 2023-ban Budapestre költözött.

A Dentium világcég

Oktatás

Dentium Akadémia

dentium-akademia

A Dentium nagy hangsúlyt fektet arra, hogy partnerei mindig naprakész tudással rendelkezzenek az implantológia területén. A Dentium évente több alkalommal szervez eseményeket világszerte, ahol a szakma legnevesebb képviselői osztják meg tudásukat. A Dentium Hungary a hazai egyetemekkel szoros együttműködésben megalakította a Dentium Akadémiát, amely révén kreditpontos kurzusokkal, egyéni képzésekkel folyamatosan képzi orvosait.

Hazai egyetemek elismerése által bizonyított szakmai felkészültségünk, hiszen folyamatosan akkreditált kurzusokat szervezünk

Oktatás

Dentium Akadémia

dentium-akademia
Oktatás

Dentium Akadémia soron következő kurzusai

A sikeres csontépítés titka”

BETELT! Dátum: 2024. április 19. péntek Időpont: 09:00 – 17:00 Helyszín: Dentium Europe ...
19 ápr
9:00 am - 9:00 am
Dentium Europe Education Center - Duna Tower Office Building 1138 Budapest, Népfürdő u. 22. B. épület 4. emelet
No event found!
Kapcsolat

Bármi kérdése van tegye fel nekünk!